THE MERRY MONKIN TARINA ALKAA ENGLANNISTA

Omistajapariskunta Maija ja Paavo Munkki tapasivat Lontoossa, jossa he yhdessä kiertelivät ravintoloita ja ihastuivat paikalliseen pubikulttuuriin. Samalla kävi selväksi, että tällaiset paikat puuttuvat kokonaan Suomesta.

The Merry Monkin esiaste oli Munkkien kotitalon yläkerrassa sijaitseva kotipubi, jossa vietettiin monia hauskoja iltoja hyvässä porukassa nauraen, laulaen ja tanssien. Lopulta paljon asioita loksahteli paikoilleen ja ajatus ihan oikeasta pubista kasvoi siihen pisteeseen, että sen perustaminen oli väistämätöntä. The Merry Monk -gastropub avasi ovensa ensimmäisen kerran 25.4.2015 Reposaaressa. Merry Monk oli Reposaaressa avoinna viimeisen kerran 5.12.2019. Pienen tauon jälkeen 3.6.2020 avasimme uudelleen ovemme Merikarvian Krookassa.

MAHDOLLISIMMAN TUORETTA LÄHIRUOKAA

Gastropubin ajatuksena on yhdistää ruoka ja juoma – pubi voi olla jotain muutakin kuin pelkkä juomapaikka. The Merry Monkin keittiöfilosofian perustana ovat mahdollisimman tuoreet, puhtaat ja läheltä tulevat raaka-aineet. Haluamme tietää raaka-aineidemme alkuperän mahdollisimman tarkasti ja meillä onkin useita pieniä tuottajia, joilta saamme tuotteet lähes päivittäin, usein ravintolamme ovelle toimitettuna. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman laadukasta, tuoretta ja maukasta ruokaa.

Hyvän ruoan lisäksi olemme panostaneet myös juomavalikoimaamme. Meillä on tarjolla runsaasti kotimaisia pienpanimotuotteita, sekä brittiläisiä laatuoluita ja -siidereitä. Lippulaivanamme on oma olut, englantilaistyylinen bitter, jonka Ruosniemen Panimo on meille valmistanut. Lisäksi tarjoamme mm. erikoiskahvit vastajauhetuista pavuista.

Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruuasta, juomasta, palvelusta ja ennen kaikkea loistavasta tunnelmasta!