The Merry Monkin tarina alkaa Englannista
Omistajapariskunta Maija ja Paavo Munkki tapasivat Lontoossa, jossa he yhdessä kiertelivät ravintoloita ja ihastuivat paikalliseen pubikulttuuriin. Samalla kävi selväksi, että tällaiset paikat puuttuvat kokonaan Suomesta.
MAHDOLLISIMMAN TUORETTA LÄHIRUOKAA
Gastropubin ajatuksena on yhdistää ruoka ja juoma – pubi voi olla jotain muutakin kuin pelkkä juomapaikka. The Merry Monkin keittiöfilosofian perustana ovat mahdollisimman tuoreet, puhtaat ja läheltä tulevat raaka-aineet. Haluamme tietää raaka-aineidemme alkuperän mahdollisimman tarkasti ja meillä onkin useita pieniä tuottajia, joilta saamme tuotteet lähes päivittäin, usein ravintolamme ovelle toimitettuna. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman laadukasta, tuoretta ja maukasta ruokaa.
Hyvän ruoan lisäksi olemme panostaneet myös juomavalikoimaamme. Meillä on tarjolla runsaasti kotimaisia pienpanimotuotteita, sekä brittiläisiä laatuoluita ja -siidereitä. Lippulaivanamme on oma olut, englantilaistyylinen bitter, jonka Ruosniemen Panimo on meille valmistanut. Lisäksi tarjoamme mm. erikoiskahvit vastajauhetuista pavuista.